“Na een hartelijk ontvangst stelde Simone mijn zoon S. (10 jaar) op zijn gemak en zei dat hij zelf kon bepalen wat hij wilde gaan vertellen. Simone reageerde erg open, ontspannen en professioneel. Zo durfde mijn zoon S. veel te vertellen. Voor mij als moeder was het een eyeopener om zo met je kind in gesprek te zijn. Zo werd duidelijk wat hem vooral bezighoudt.”
– R. uit Amersfoort 2015

“Eind 2017 zag ik het niet meer zo zitten. Last van mijn buik – prikkelbare darmsyndroom, stress op werk, niet het gevoel echt in contact te staan met mijn familie, me teruggetrokken uit mijn sociale leven. Zodoende zocht ik contact met Simone voor hulp in de privésfeer. Ik wist niet dat dingen zo snel konden keren. Met een paar maanden zag alles er weer anders uit. De frustratie die ik jarenlang met mij meedroeg ten opzichte van mijn familie was opeens verdwenen. Ik vond het heel fijn om enkele van mijn familieleden te mogen uitnodigen bij de gesprekken. Simone draaide niet om haar bevindingen heen. En dat altijd met veel respect en mededogen. Ik kreeg precies de suggesties die ik nodig had om dingen van een andere kant te kunnen bekijken en daarmee nieuwe inzichten te verwerven. Simone gaf me altijd het gevoel gelijkwaardig te zijn aan haar. Dankjewel Simone, voor je hulp! Ik hoop dat je in de toekomst veel mensen zal bereiken. Het contact met mijn familie is hersteld, ik werk nu op een andere plek in mijn organisatie waar ik me veel prettiger voel. Ik heb nu het gevoel dat ik word gesteund. Boosheid heeft plaatsgemaakt voor dankbaarheid”.

R. te Amersfoort, 2018

“Alleen maar lof voor Mevr.van Roekel. Voor en met onze dochter (17 jr.) in behandeling geweest. Ontzettend fijn hoe Mevr.van Roekel met ons als persoon omgaat,zij staat niet boven ons, maar staat echt naast ons als mens die heel veel invoelt hoe het met ons gesteld is. Ook voor ons als ouders heel vertrouwd en ook voor onze andere dochter (14 jr.) veel betrokkenheid. Wij bevelen haar van harte aan u toe. Nogmaals uitstekend!”
– Fam. N uit Ermelo, 2015

“Simone heeft ons super geholpen om als ouders in gesprek te gaan met elkaar en met onze zoons (6 en 9 jaar). We hebben tot op de dag van vandaag nog steeds resultaat hiervan. En met name onze oudste zoon voelt zich met de tips die we meekregen van Simone nu meer gehoord en daardoor beter begrepen”

– Fam. H. uit Amersfoort, 2016

“Simone geeft je een warm welkom en zorgt voor een fijne sfeer. Ze sluit aan bij dat waar je tegenaan loopt, luistert goed naar je en geeft praktische tips. Ik voel me altijd heel prettig bij haar en kan na een afspraak weer vol goede moed met genoeg dingen aan de slag”.
– E. uit Amersfoort, 2017

“Simone heeft me door te luisteren en met haar rake inzichten geholpen om optimaal te kunnen genieten van onze dochter. Dankzij haar geloof ik meer in mezelf en mijn kunnen.”
– M. uit Renswoude 2017

“Op advies van mijn huisarts heb ik gezocht naar een contextuele therapeute, naar uitgebreid vooronderzoek heb ik de stap genomen om een afspraak te plannen met Simone, zij sprak mij aan, haar website is fris, een open karakter, en ik had gelijk het gevoel dat Simone de aangewezen persoon was waar ik naartoe kon voor mijn problemen.

Het voelde voor mij toch vreemd om met een onbekende je gevoelens te delen en te vertellen waar je tegenaan loopt in het leven. 

Echter na het eerste consult was deze gedachte geheel verdwenen. De gesprekken zijn heel confronterend geweest en ik ben diepgegaan. Maar door de open en eerlijke benadering van Simone heb ik nooit het gevoel gehad dat ik in therapie ben geweest. Het was alsof ik bij een vriendin op bezoek kwam.

Simone heeft mij geleerd dat ik nooit te oud ben om te leren, en dat ik mag voelen dat bepaalde zaken soms stroef gaan, maar dat ik vertrouwen in mijn eigen gevoel mag hebben.

Ik heb het traject als prettig ervaren en wil Simone zeker aanbevelen bij anderen”…

– A. te Amersfoort 2019