“Eind 2017 zag ik het niet meer zo zitten. Last van mijn buik – prikkelbare darmsyndroom, stress op werk, niet het gevoel echt in contact te staan met mijn familie, me teruggetrokken uit mijn sociale leven. Met een paar maanden zag alles er weer anders uit. Simone draaide niet om haar bevindingen heen. En dat altijd met veel respect en mededogen. Ik kreeg precies de suggesties die ik nodig had om dingen van een andere kant te kunnen bekijken en daarmee nieuwe inzichten te verwerven. Simone gaf me altijd het gevoel gelijkwaardig te zijn aan haar. Dankjewel Simone, voor je hulp!”

 – R. 37 jaar uit Amersfoort, 2018

“Ik ben bij Simone gekomen nadat ik lange tijd aan het worstelen was met angsten, onzekerheid en vermoeidheidsklachten. Na diverse hulp te hebben gehad, wat onvoldoende hielp kwam ik bij Simone. Simone heeft mij met haar warme persoonlijkheid, onvoorwaardelijke steun en deskundigheid geholpen om te groeien en het is gelukt om enorm veel stappen te zetten. Een investering voor het leven”.

– 27 jaar uit Zeist 2019

“Ik ben naar Simone toegekomen voor mijn woede-uitbarstingen, en nu ben ik met een trots gevoel weg gegaan. Ik heb geleerd dat ik niet altijd in mezelf moet op proppen. Ik wil Simone hierbij heel erg bedanken, omdat ik zonder haar nu nog steeds woede-uitbarstingen zou hebben en niet mijn gevoelens zou uitten, wat ik nu wel doe”.

– X 15 jaar uit Amersfoort 2019 

“Simone heeft me door te luisteren en met haar rake inzichten geholpen om optimaal te kunnen genieten van onze dochter. Dankzij haar geloof ik meer in mezelf en mijn kunnen.”

– M. 32 jaar uit Renswoude 2017

“Alleen maar lof voor Mevr. Van Roekel. Voor en met onze dochter (17 jr.) in behandeling geweest. Ontzettend fijn hoe Mevr. Van Roekel met ons als persoon omgaat, zij staat niet boven ons, maar staat echt naast ons als mens die heel veel invoelt hoe het met ons gesteld is. Ook voor ons als ouders heel vertrouwd en ook voor onze andere dochter (14 jr.) veel betrokkenheid. Wij bevelen haar van harte aan u toe. Nogmaals uitstekend!”

– Fam. N uit Ermelo, 2015

“Simone heeft ons super geholpen om als ouders in gesprek te gaan met elkaar en met onze zoons (6 en 9 jaar). We hebben tot op de dag van vandaag nog steeds resultaat hiervan. En met name onze oudste zoon voelt zich met de tips die we meekregen van Simone nu meer gehoord en daardoor beter begrepen.”

– Fam. H. uit Amersfoort, 2016

“Op advies van mijn huisarts heb ik gezocht naar een contextuele therapeute. Het voelde voor mij toch vreemd om met een onbekende je gevoelens te delen en te vertellen waar je tegenaan loopt in het leven. Echter na het eerste consult was deze gedachte geheel verdwenen. De gesprekken zijn heel confronterend geweest en ik ben diep gegaan. Maar door de open en eerlijke benadering van Simone heb ik nooit het gevoel gehad dat ik in therapie ben geweest. Het was alsof ik bij een vriendin op bezoek kwam.Ik heb het traject als prettig ervaren en wil Simone zeker aanbevelen bij anderen.”

– A 43 jaar uit Amersfoort 2019