Hoi ik ben Simone

Partner van..... en moeder van een lieve dochter.

Hoi ik ben Simone

Partner van..... en moeder van een lieve dochter.

Ik begon mijn carrière nadat ik was afgestudeerd aan de sociaalpedagogische opleiding, waarna ik ging werken met kinderen die forse gedrags- en ontwikkelingsproblemen hadden.

Bijna alle kinderen hadden een diagnose (ADHD, PDDnos, ADD) Tijdens dit werk heb ik ouders en kinderen begeleid en behandeld. O.a. middels Video Training.

In 2001 ben ik pleeggezinnen en hun pleegkinderen gaan begeleiden en vanaf 2004 heb ik een aantal jaren gewerkt als gezinsvoogd. Vanaf 2007 tot 2017 heb ik als onderzoekster – maatschappelijk werker gewerkt bij het Advies en Meldpunt Kindermishandeling. Vanaf 2017 tot 2019 heb ik als teamleider/ coach gewerkt bij het Advies en Meldpunt Kindermishandeling. Vanaf 2019 ben ik naast mijn praktijk gaan werken als Praktijk Ondersteuner Huisarts GGZ Jeugd en Volwassenen.

Ik heb trainingen gegeven, invalwerk gedaan bij de spoedeisende zorg en ben mij de afgelopen jaren meer en meer gaan verdiepen en ontwikkelen in complexe problemen binnen individuen en gezinnen. Ik heb dan ook ervaring met complexe gezinssystemen waarbij o.a. sprake kan zijn van een verslaving, huiselijk geweld, agressieproblematiek, borderline stoornissen, depressie en PTSS.

In 2012 ben ik gestart met de Post- doctorale opleiding tot systeemtherapeut. Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie en Gestaltexperiëntiële Relatie- en Gezinstherapie bij het Kempler Instituut Nederland. De opleiding is erkend door de EAGT en NVAGT en geeft toegang tot het verkrijgen van het Europees Certificaat Psychotherapie (ECP) van de European Association for Psychotherapy (EAP). Ik vind het belangrijk om de kwaliteit van mijn werk te borgen en besteed dan ook veel aandacht aan deskundigheidsbevordering in de vorm van intercollegiale toetsing, d.m.v. intervisie en supervisie.
Om mijn passie met het werken met relaties en gezinnen vorm te geven, ben ik in 2016 officieel gestart met mijn eigen praktijk. Ik bied kortdurende psychosociale begeleiding, oplossingsgerichte coaching en therapie voor gezinnen, volwassenen en kinderen. En inmiddels is naast het werken met diverse relatievormen mijn passie ook gegroeid in het coachen van zelfontwikkeling. Binnen mijn werk als therapeut of coach ben ik persoonlijk, betrokken, open en transparant.

“Doe waar je in gelooft en geloof in wat je doet”

Opleidingen & cursussen


Opleidingen & cursussen


 • 1998 – HBO SPH
 • 2001 – HBO Middle Management
 • 2005 – HBO Trainersopleiding
 • 2006 – Basiscursus Advies- en Meldpunt Kindermishandeling
 • 2011 – Compulsief Internetgebruik
 • 2011 – Care-nl
 • 2013 – Symposium Dicht bij huis, over patronen in hulpverlening en gezin.
 • 2014 – Seminar “Eigen praktijkvoering”
 • 2015 – Conferentie: De kracht van de professional in welzijn nieuwe stijl.
 • 2015 – Juridisch Kader Jeugdbescherming anno 2015
 • 2015 – Jongeren met een LVB in de gedwongen hulpverlening
 • 2015 – Beroepscode en Tuchtrecht
 • 2015 – Foetal Alcohol Syndroom (FAS)
 • 2015 – Congres NVAGT “Lang niet gek “
 • 2015 – Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestaltcoach
 • 2016 – Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie en Gestaltgezinstherapie
 • 2016 – Kindermishandeling en partnergeweld
 • 2017 – Cursus beroepsethiek
 • 2017 – Cursus vechtscheidingen / complexe echtscheidingen
 • 2017 – Partnergeweld en Kindermishandeling
 • 2018 – Workshop contactmechanismen
 • 2018 – Masterclass Trauma en gehechtheid
 • 2019 – Training: Trauma en gehechtheid; taal van het lichaam.
 • 2019 – Pubercongres
 • 2019 – Kragttraining: weerbaarheid – zelfvertrouwen
 • 2019 – Pijn & het Brein
 • 2019 – Burn – Out
 • 2019 – TMA Talenten – Motivatie – Analyse
 • 2020 – Prop cursus – kortdurende psychologische interventies jongeren
 • 1998 – HBO SPH
 • 2001 – HBO Middle Management
 • 2005 – HBO Trainersopleiding
 • 2006 – Basiscursus Advies- en Meldpunt Kindermishandeling
 • 2011 – Compulsief Internetgebruik
 • 2011 – Care-nl
 • 2013 – Symposium Dicht bij huis, over patronen in hulpverlening en gezin.
 • 2014 – Seminar “Eigen praktijkvoering”
 • 2015 – Conferentie: De kracht van de professional in welzijn nieuwe stijl.
 • 2015 – Juridisch Kader Jeugdbescherming anno 2015
 • 2015 – Jongeren met een LVB in de gedwongen hulpverlening
 • 2015 – Beroepscode en Tuchtrecht
 • 2015 – Foetal Alcohol Syndroom (FAS)
 • 2015 – Congres NVAGT “Lang niet gek “
 • 2015 – Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestaltcoach
 • 2016 – Kindermishandeling en partnergeweld
 • 2016 – Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie en Gestaltgezinstherapie
 • 2017 – Cursus beroepsethiek
 • 2017 – Cursus vechtscheidingen / complexe echtscheidinge
 • 2018 – Workshop contactmechanismen
 • 2018 – Masterclass Trauma en gehechtheid
 • 2019 – Training: Trauma en gehechtheid; taal van het lichaam.
 • 2019 – Pubercongres
 • 2019 – Kragttraining: weerbaarheid – zelfvertrouwen
 • 2019 – Pijn & het Brein
 • 2019 – Burn – Out
 • 2019 – TMA Talenten – Motivatie – Analyse
 • 2020 – Prop cursus – kortdurende psychologische interventies jongeren

Vrijblijvend kennis maken of een sessie inplannen?

Via mijn afspraakplanner kun je eenvoudig een kennismakingsgesprek of sessie inplannen wanneer het jou schikt. In uitzonderlijke gevallen zijn gesprekken/begeleiding aan huis in overleg mogelijk.

Kennismaking/sessie inplannen ›

Heb je een vraag?

Ben je benieuwd of ik je met jouw specifieke probleem kan helpen of is je iets niet duidelijk?
Dat kan natuurlijk. Vragen staat volledig vrij. Ik hoor graag van je.

Vraag stellen ›

Vrijblijvend kennis maken of een sessie inplannen?

Via mijn afspraakplanner kun je eenvoudig een kennismakingsgesprek of sessie inplannen wanneer het jou schikt. In uitzonderlijke gevallen zijn gesprekken/begeleiding aan huis in overleg mogelijk.

Kennismaking/sessie inplannen ›

Heb je een vraag?

Ben je benieuwd of ik je met jouw specifieke probleem kan helpen of is je iets niet duidelijk?
Dat kan natuurlijk. Vragen staat volledig vrij. Ik hoor graag van je.

Vraag stellen ›